Klip B.V. is de specialist op het gebied van skidbouw. Skidbouw is het monteren van skids: dit zijn processystemen, -installaties of modules, op een frame. Afhankelijk van de functie en het doel van de skid, is iedere skid anders. Klip kan zich gemakkelijk aanpassen en heeft zodoende al vele, uiteenlopende skids ontwikkeld.

 

Alle deelgebieden van skidbouw zijn al jaren volwaardige activiteiten van Klip en dat is dan ook de kracht van deze skidbouw specialist. Een belangrijk onderdeel van skidbouw is leidingwerk en leidingbouw. In vrijwel iedere installatie komen leidingen voor en deze vormen de levensaders van het proces. Klip is expert op dit gebied.

 

Skidbouw specialist Klip B.V. is actief op diverse markten: de Process Industrie, Olie- en gassector, Bio- en Petrochemie, Voeding en Farmacie, Energie en Milieu en On- en Offshore. Door deze diversiteit, vraagt elk van deze disciplines van Klip een hoge mate van flexibiliteit in de manier van voorbereiden, kwaliteit en uitvoering. Na jarenlang ervaring beheerst de skidbouw specialist dit alles tot in de puntjes.

 

Waarom je voor Klip moet kiezen

In heel Nederland staat Klip, de skidbouw specialist voor vele klanten klaar voor en tijdens de uitvoering van het project. Klip wil graag ook na oplevering van het project als servicepartner aanblijven. De breed inzetbare professionals leveren kwalitatief hoogwaardig vakwerk en kennen de complexiteit van de skid op locatie. Het incident managementteam biedt een hoge reactiesnelheid en daadkracht. Of het nu 3 ’s nachts is of 3 uur ’s middags, Klip staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om service te verlenen.

 

Klip maakt haar producten volledig naar de wens van haar klanten en is met recht de skidbouw specialist in Nederland.