Overweeg je een renovatie en wil je een lening voor verbouwing afsluiten? Hiervoor zijn verschillende opties en leeninstanties. Advies in winnen bij een specialist loont altijd. Krediet.nl helpt je graag om zeker te weten dat je de laagste rente gevonden hebt.

 

Je kunt eenvoudig een aanvraag voor een lening doen via de website. Na ontvangst wordt er een toetsing gedaan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). In de tussentijd stuurt Krediet.nl je een mail met een link naar de veilige Mijn Krediet omgeving waarin je je loonstroken kunt uploaden. Krediet.nl zoekt de meest voordelige en best passende lening voor verbouwing en neemt contact op voor een adviesgesprek.

 

Sluit een lening voor verbouwing af bij Krediet.nl

De rente over een persoonlijke lening is aftrekbaar en die van een doorlopend krediet niet. Een hypotheek verhogen is alleen gunstiger onder bepaalde voorwaarden. Welke keuze is het beste voor jouw lening voor verbouwing? Krediet.nl vindt het belangrijk dat de financiering op een verantwoorde manier gebeurd. De kredietadviseurs houden dan ook rekening met een ieders persoonlijke situatie.

 

Krediet.nl gaat offertes voor de lening aanvragen bij de samenwerkende banken. Zij maakt op basis van je wensen en doelstellingen een voorselectie van de offertes en neemt contact op om de voorstellen te bespreken. In dit gesprek worden de risico’s besproken en hoe deze risico’s eventueel zijn af te dekken.

 

Een lening voor verbouwing afsluiten zonder advies is niet voordeliger. De kredietspecialisten zetten hun expertise graag in, er worden geen extra kosten in rekening gebracht. De adviesvergoeding zit in de rente die je betaalt aan de geldverstrekker.

 

Advies nodig over de financiering van een verbouwing? Vraag een offerte bij Krediet.nl aan.