Wil je een origineel kerstpakket aan je werknemers geven? Bij Pluimen.nl ben je aan het juiste adres. Deze website staat vol met leuke ideeën voor een Pluim. De Pluim is ook geschikt om aan je geliefde, je vader, je moeder, een familielid of een vriend te sturen. Op Pluimen.nl kan iedereen gegarandeerd zelf het kerstpakket naar zijn of haar keus samenstellen. Er staat namelijk een grote variëteit aan activiteiten en producten op deze website waaruit gekozen kan worden.

 

Het kerstpakket van Pluimen.nl kan ingewisseld worden voor een uitgebreid diner in een restaurant, een weekendje weg in een hotel maar ook voor een bezoekje aan een theater of beautysalon. Naast deze mogelijkheden met betrekking tot tripjes en outdoor activiteiten, kan men de Pluim ook aan mooie producten besteden zoals een keramische BBQ. Met een Pluim bezorg jij de mensen een fijne kerst en geef je hen als het ware vrije tijd.

 

Hoe vind ik mijn kerstpakket op Pluimen.nl?

Met slechts een aantal stappen kun je op Pluimen.nl een kerstpakket bestellen. Bedenk of je het digitaal of per post wilt laten bezorgen. Vervolgens bepaal je de hoogte van het bedrag (minimaal 5, maximaal 1000 euro). Hierna kies je het thema ‘Feestdagen’ met een leuke afbeelding en kun je het geheel afronden met een persoonlijke boodschap. Tot slot vul je je gegevens in en reken je af.

 

Prettig om te weten: de Pluim per e-mail kan last minute besteld worden, zo sta je nooit met lege handen maar wel met een origineel, attent en persoonlijk kado.